After Tattoo Cream VEGAN

Крем за след татуиране за предпазване от инфекции и бързо заздравяване.

 Кремът след татуиране е идеален за бързо заздравяване на всеки тип кожа. Действа хидратиращо и релаксиращо върху кожата и помага за пълно й оздравяване за четири до пет дни. Не предизвиква алергични реакции и спира кръвта и лимфата. Нанася се лесно и създава защитна бариера, която спира вредните бактерии и замърсявания.

Малкото количество от крема може да покрие голяма площ, така че 30 ml са много, достатъчен за цялостната грижа за татуировка с диаметър 20 сантиметра. Предотвратява образуването на струпеи и поддържа кожата еластична и овлажнена.

Светът може да бъде враждебно място за чисто нова татуировка. Ние ви покриваме.

  • Без добавки, Без парабени, Без алкохол, pH балансирано, Нетоксичен, Неалергичен, Начин на употреба:

За по-добри резултати комбинирайте крема за следното татуиране само с продуктите за почистване на GX Tattoo!

Нанесете тънък слой от крема върху чисти ръце и нежно масажирайте върху цялата татуировка, докато лосионът вече не се вижда. Повторете 3 до 4 пъти на ден или при необходимост, за да поддържате татуировката си влажна.

Внимателно измийте татуировката си с мек сапун и топла вода преди лягане, след което внимателно попийте или изсушете новата си татуировка на въздуха.

Избягвайте ненужното докосване, не го търкайте и не го драскайте.

Носете чисти и меки дрехи и стойте далеч от слънцето, сауна, пара, плувни басейни или вани (не потапяйте) 

Направете крема за след татуиране част от ежедневната си грижа за кожата, за да помогнете на кожата си да поддържате естествената си влажност и да поддържате живите татуировките ви.